Dagis/Pensionats verksamheten

2018-02-22 12:14

Efter snart 6 år i branchsen med Hunddagis & Pensionat så har jag tagit ett beslut jag tänkt över ett tag, och det är att verksamheten kommer bara att finnas kvar fram till den 29/6-2018. Jag tackar alla underbara kunder jag haft under dessa åren och jag har både växt och lärt mig otroligt mycket som person! 

Nu känner jag mig redo för nya utmaningar i vad livet har att ge

Till sommaren så kommer även vår familj att utökas och Ella kommer att bli storasyster och detta är en av anledningarna till varför jag väljer att stänga ner och kunna fokusera på mina barn och småbarnstiden  

Vi kommer såklart sakna alla våra fina dagishundar som har betytt mycket för mig och som lärt mig hur olika alla dess raser kan vara!

Kram från Olivia, Ella, Gnista & Blue

IMG_0008

 


Glad Påsk!

2017-04-14 13:46

Hej alla nya och gamla kunder nu kan man betala via Swish så gör det enklare för er som inte alltid har kontanter med er! Här finns platser kvar till er som vill boka in för semester vistelse =)

Vi här på Frigårdens Hunddagis & Pensionat Önskar er alla en Glad Påsk!


Nytt År och Nya möjligheter!

2016-01-04 11:41

Hej alla nya och gamla kunder!

Nu är jag (Olivia) tillbaka igen efter mammaledigheten och det känns bra! Så det är mig ni ska ringa och inte Linnea längre :) Just nu har vi fullt på dagis fronten men om ni är intresserade att stå på kö så är det bara att höra av sig antingen via sms, ringa eller skicka ett mejl så svara jag så fort jag får möjlighet! Jag kommer inte att svara i telefon mellan 10.00 & 12.00 eftersom jag är ute rastar hundarna!

Iår hoppas jag även att kunna komma igång med lite försäljning med hundben, koppel och olika halsband.

Undrara ni över något så tveka inte att höra av er!

Mvh Olivia, Ella och hundgänget


Januari 2016!

2015-12-14 21:49

Efter nyår så kommer jag (Olivia) att komma tillbaka igen och ha hand om alla hundarna och Linnea slutar. Så då är det mig ni ska ringa igen!

Jag är mycket glad över att Linnea har tagit så bra hand om alla hundarna och hoppas att ni kunder också är nöjda :)

Just nu har jag fullt på dagiset men ni är välkomna att sätta upp er på kö.

VI hörs igen början på nästa år!

Kram Olivia & Ella


Vår/Sommaren 2015

2015-03-16 14:33

Nu under vår/sommaren så kommer jag att vara hemma och vara mammaledig men hunddagiset/pensionatet kommer att vara öppet som vanligt eftersom min lillasyster Linnea kommer att ta hand om alla hundarna istället. Linnea är 20 år och hon har varit med och hjälpt till lite då och då sen jag öppnade och har bra hand om alla hundarna.

För att boka in pensionats hundarna så ringer ni mig och om jag inte svarar så ring det andra numret som står under kontakt!

Vi tar emot pensionats hundar imån om plats då dagiset antalet har ökat!

Mvh Olivia och alla hundarna här hos oss