Redan gått ett helt år sen sist!

2015-01-14 16:59

Ja nu har det redan gått ett helt år sedan jag skrev här sist. Nu ser vi framemot ännu ett år tillsammans med våra 4-benta godingar

Önskar er alla en God Fortsättning på 2015!


Gott Nytt År!

2014-02-04 11:05

Vi här på Frigårdens Hunddagis och Hundpensionat önskar alla gamla som nya kunder ett lite försenat

Gott Nytt År!

Nu ser vi framemot ännu ett roligt, spännande och härligt 2014 med våra 4-benta vänner!

Mvh Olivia & Hundflocken


Skogs promenad!

2013-04-18 13:48

Idag torsdag har vi varit ute och gått i skogen, vi var ute i cirka 1,5 h vilket var väldigt skönt! Alla hundarna skötte sig exemplariskt och kom på inkallning när jag tränade det. Dem hundar som var med ute var: Zacko, Enzo, Domino, Hillevi, Nypon och min kompis Sanna och såklart var mina egna hundar Blue och Gnista.

Det är så kul att se många hundar vara tillsammans och hur dem funkar tillsammans! Nu är det lite middags vila innan det är dags att bli rastade innan matte eller husse kommer och hämtar!

Jag glömde tyvärr ta några kort.

Mvh Olivia, Frigårdens Hunddagis & Pensionat


Snart börjar försäljningen!

2013-03-25 14:57

Efter att hållt på i ett halvår och lite mer så kände jag att nu är det dags att uppdatera lite inne i dagis/pensionatet! Så nu under våren 2013 kommer jag att börja sälja koppel, halsband, leksaker, ben m.m. Här kommer även finnas försäljning av Nordics Hundfoder som består av rent kött och är formade som biffar.

Så om ni är intresserade är ni välkomna på ett litet besök! Lovar att säga till när försäljningen är på gång.

Mvh Olivia och alla hundarna


Nu händer det saker!

2012-05-31 13:12

Hejsan alla läsare!

Idag torsdag så ska jag och mamma städa inne i dagiset så som torka golvet, sätta ben på entré disken för att den ska komma upp lite, kanske sätta upp tavlorna som jag köpt så det kan bli lite hemtrevligt där inne :) Så förhoppningsvis till nästa vecka så kan pappa fixa till det sista så jag kan få starta upp någon gång på riktigt!! Ni som läser bloggen får gärna dela min länk och sprida den.

Tack och hej sålänge

Olivia & gänget